Start Meny
Meny
Svensk Arkitektur
och Ingenjörskonst

Jurist med inriktning mot tillsyn enligt plan- och bygglagen

Är du en driven och engagerad jurist? Svarking är i en tillväxtfas och söker nya medarbetare.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom juridik och minst tre års relevant arbetslivserfarenhet, gärna i offentlig organisation där du skrivit beslut, utredningar och tjänsteskrivelser. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Erfarenhet av myndighetsutövning inom plan- och bygglagen, PBL, är meriterande.

Arbetsuppgifter
Som konsult hos oss har du många kontaktytor och dina arbetsuppgifter utformas efter din kompetens, erfarenhet och vilja att utvecklas.

Konsultuppdragen/arbetsuppgifter som kan vara aktuella är:
Tillsynshandläggning, utredningar och juridisk rådgivning enligt PBL och MB

Omfattning
Tillsvidare, 3-6 månaders provanställning eller enligt överenskommelse
Heltid

Krav
Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom branschen.
Högskoleexamen, jurist eller likvärdigt
Körkort B
Mycket goda kunskaper inom plan- och bygglagen samt tillhörande föreskrifter och standarder
Mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift

Om Svarking
Svarking är ett konsultföretag som arbetar med samhällsbyggnad och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, digitala lösningar, energi och miljö, management och projektledning.

Svarking vill vara ett företag med gott anseende, där våra kunder kan känna förtroende för den affärsetik vi för och en övertygelse om att resultatet vi levererar är av högsta möjliga kvalitet. Vi lägger stor vikt vid uppriktighet och trygghet i våra relationer, både internt och externt.

Svarking står för alla människors lika värde och rätt till ett humant bemötande. Att detta ska genomsyra Svarkings affärsverksamhet är en självklarhet. Vi har som mål att alltid stödja nationella och internationella välgörenhetsorganisationer och projekt för att på så sätt hjälpa de som lever i utsatta förhållanden. 

Är du den vi söker?
Maila personligt brev & CV till jobb@svarking.se.

De personuppgifter du lämnar till oss behandlas enligt gällande personuppgifts- och dataskyddslagstiftning. För mer information om vår sekretesspolicy besök: https://www.svarking.se/sekretesspolicy

Annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes.

Stäng